مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

ویزای تضمینی کانادا به این منظور است که درصورت داشتن حداقل شرایط لازم برای ویزای کانادا، مدارک شما به همراه دعوت نامه معتبر توریستی بر اساس استانداردهای سفارت کانادا به نحوی چیدمان و به سفارت ارائه می گردد که درصد صدور ویزا توسط سفارت کانادا به مراتب افزایش یابد.

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا :

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آنها ویزا درج شده است.

  • یک قطعه عکس جدید  ۴٫۵ در ۳٫۵ رنگی با زمینه سفید

  • ترجمه شناسنامه

  • ترجمه سند ازدواج (در صورت همراهی با همسر در سفر) + در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه.

  • مدارک مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک + گردش شش ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه وی باشد و در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت،گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.( مدت اعتبار تامه تمکن مالی و ریز پرینت ۶ ماه آخر یک ماه می باشد)

  • ترجمه اسناد ملکی

  • مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و در سربرگ شرکت(با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی) + ترجمه  فیش حقوقی سه ماه آخر + ترجمه لیست بیمه سه ماه آخر + ترجمه حکم کارگزینی

  • کارفرمایان: ترجمه روزنامه رسمی”آگهی تاسیس” شرکت و  “آگهی تغییرات” و ” آگهی تصمیمات” + ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی ۳ ماه آخر کارمندان + ترجمه آخرین لیست مالیاتی + نامه تمکن بانک + ریز پرینت ۶ ماه آخر شرکت به لاتین

  • تجار: ترجمه کارت بازرگانی + گواهی اتاق بازرگانی +  ترجمه آخرین لیست مالیاتی + ترجمه لیست پرداخت بیمه

  • پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت + کارت نظام پزشکی + ترجمه پروانه مطب + ترجمه آخرین لیست مالیاتی + ترجمه لیست پرداخت بیمه

  • پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت + کارت نظام پزشکی + ترجمه پروانه مطب + ترجمه آخرین لیست مالیاتی + ترجمه لیست پرداخت بیمه

  • مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری + ترجمه جواز کسب + ترجمه آخرین لیست مالیاتی + ترجمه لیست پرداخت بیمه

  • بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی + ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی

  • دعوتنامه شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و…دعوتنامه پس از تنظیم به مهر و امضای دفتر ثبت برسد(Notary Public).

  • مدارک فرد دعوت کننده: کارت شهروندی(Canadian Citizenship Card)یا شناسنامه کانادایی(Canadian birth certificate)یا کارت اقامت(PR CARD) از سوی فرد دعوت کننده الزامیست. هم چنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی (Notice of Aassessment)و فرم های  T4 یا T1  تاثیر بسیار زیادی در ویزا شدن دعوت شونده دارند.

  • در صورت عدم داشتن دعوتنامه ارائه رزرو هتل و شرح آیتینری سفر الزامیست  +  رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

توسط |۱۳۹۶-۵-۲۸ ۱۹:۱۶:۳۳ +۰۰:۰۰مرداد ۲۲ام, ۱۳۹۶|ویزا|بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه

[[[["field70","equal_to","\u0627\u06cc\u0645\u067e\u0644\u0646\u062a \u062f\u0646\u062f\u0627\u0646"]],[["show_fields","field83"],["set_value",null,"20 $",null,"field83"]],"and"],[[["field70","equal_to","\u0631\u0648\u06a9\u0634 \u062f\u0646\u062f\u0627\u0646"]],[["show_fields","field83"],["set_value",null,"35 $",null,"field83"]],"and"]]
1 Step 1

Start

شما با پرکردن فرم زير از 10 دلار تخفيف برای خدمات دندانپزشکی و  تور سلامت ارمنستان بهره مند خواهيد شد.

کد تخفیف (هنگام مراجعه به شرکت این کد را همراه داشته باشید)
done
نام
no-icon
نام خانوادگی
no-icon
شماره تماس
no-icon
هزینه خدماتدلار آمریکا
attach_money
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder