پاسخ به سوالات مطرح در زمینه مهاجرت تجاری و سرمایه گذاری کانادا

پاسخ به سوالات مطرح در زمینه مهاجرت تجاری و سرمایه گذاری کانادا

پاسخ به سوالات مطرح در زمینه مهاجرت تجاری و سرمایه گذاری کانادا

مهاجرت به کانادا

۱٫برنامه مهاجرت تجاری چیست؟

برنامه مهاجرت تجاری یکی از برنامه های مهاجرت کاناداست که افراد دارای تجربه تجاری/مدیریتی و با خالص دارایی نسبتاً بالا را برای ویزای مهاجرت کانادا (اقامت دائم) می پذیرد. برنامه مهاجرت تجاری سه زیر گروه دارد: سرمایه گذاران مهاجر، کارآفرینان و خویش فرمایان.

۲٫ متقاضیان برنامه مهاجرت تجاری چه اسناد و مدارکی باید همراه درخواست خود ارائه کنند؟
متقاضیان علاوه بر ارسال فرم های تکمیل شده درخواست اداره تابعیت و مهاجرت کانادا و مدارک تحصیلی و شناسایی (پاسپورت، شناسنامه/سند ازدواج و غیره) باید مدارکی دال بر سابقه و تجربه تجاری و/یا مدیریتی و نیز مدارک نشاندهنده دارایی خالص خود ارائه نمایند.

۳٫ آیا متقاضیان برنامه مهاجرت تجاری ملزم هستند در استان خاصی اقامت کنند؟
متقضایان می توانند بعد دریافت اقامت دائم کانادا و بدون توجه به محلی که در فرم درخواست بعنوان محل سکونت مورد تمایل اعلام کرده اند، در هر منطقه یا استان کانادا زندگی کرده و به کار و فعالیت های تجاری بپردازند. اما کارآفرینانی که مایل هستند در استان کبک زندگی کنند باید یک شرکت و مجموعه تجاری را مدیریت، تاسیس یا خریداری کنند که حداقل بخشی از آن در استان یاد شده باشد.

۴٫ چه کسانی واجد شرایط برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هستند؟
بعنوان یک سرمایه گذار مهاجر که مایل است در هر نقطه کانادا بجز استان کبک زندگی کند باید:

  • حداقل دارایی خالص شما که از طرق قانونی تحصیل شده CAD$1,600,000 باشد؛
  • مبلغ CAD$800,000 برای مدت پنج سال نزد اداره تابعیت و مهاجرت کانادا که نماینده صندوق های سرمایه گذاری استانی و منطقه ای است، سرمایه گذاری کنید؛ و
  • مدیریت یک مجموعه تجاری واجد شرایط را بر اساس مقررات تابعیت و مهاجرت کانادا بر عهده گرفته یا بخشی از سهام آنرا در اختیار داشته باشید؛ یا در پنج سال گذشته حداقل دو سال به مدیریت/سرپرستی حداقل پنج کارمند پرداخته باشید.

بعنوان یک سرمایه گذار مهاجر که مایل است در استان کبک زندگی کند باید:

  • حداقل دارایی خالص شما که از طرق قانونی تحصیل شده CAD$1,600,000 باشد؛
  • مبلغ CAD$800,000 برای مدت پنج سال در یک صندوق سرمایه گذاری تضمین شده از سوی دولت کبک سرمایه گذاری کرده؛ و
  • سابقه مدیریتی در شرکت های تجاری، صنعتی یا کشاورزی داشته؛ یا در پنج سال گذشته حداقل دو سال به مشاغل مدیریتی در دولت، سازمانهای دولتی، یا سازمانهای بین المللی پرداخته باشید.

۵٫ چطور می توان ثابت کرد که خالص دارایی ها از طرق قانونی بدست آمده است؟
متقاضیان باید منشا و نحوه انباشت ثروت خود را با مدارک و شواهد معتبر صادر شده از سوی مراجع ثالث نشان دهند: بازپرداخت های مالیات، فیش های حقوق، سند خرید/فروش، اظهارنامه کارگزاران بازار سهام، ارزیابی قیمت شرکت/ملک و غیره. متقاضیان باید نشان دهند که ثروت و دارایی آنها از روش های قانونی من جمله هدایا و ارث کسب شده است.

۶٫ آیا سرمایه گذاران مهاجر ملزم هستند در کانادا کار کنند و/یا به فعالیت های تجاری بپردازند؟
اگرچه در بدو ورود به کانادا می توانید وارد فعالیت های کاری و تجاری بشوید اما هیچگونه اجبار و الزامی برای این کار نیست.

۷٫ سرمایه گذاران مهاجر باید سرمایه گذاری خود را در چه زمانی انجام دهند؟
متقاضیان می بایست پیش از تایید نهایی اداره تابعیت و مهاجرت کانادا و یا متقاضیانی که مایل به زندگی در استان کبک هستند می بایست پیش از تایید نهایی مقامات مهاجرت کبک سرمایه گذاری CAD$800,000 خود را انجام دهند.

۸٫ آیا در صورت رد شدن درخواست مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مبلغ سرمایه گذاری شده برگردانده می شود؟
بله، پول سرمایه گذاری شده فوراً توسط اداره تابعیت و مهاجرت کانادا و یا مقامات مهاجرت کبک برگردانده می شود.

۹٫ تفاوت های اصلی برنامه های مهاجرت سرمایه گذاری فدرال و کبک چیست؟
متقاضیان دارای تجربه مدیریتی می توانند در هر یک از برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری فدرال یا کبک شرکت کنند. اما باید توجه داشت که سابقه و تجربه مدیریت دولتی، سازمان های دولتی و یا بین المللی در برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک لحاظ می شود لذا افرادی با سوابق متنوع تر می توانند از آن استفاده کنند.

۱۰٫ چه کسانی واجد شرایط برنامه مهاجرت کارآفرینان هستند؟
بعنوان یک کارآفرین مهاجر که مایل است در هر نقطه کانادا بجز استان کبک زندگی کند باید:

  • حداقل دارایی خالص شما که از طرق قانونی تحصیل شده CAD$300,000 باشد؛
  • در پنج سال گذشته حداقل دو سال سابقه مدیریتی در یک موسسه انتفاعی تجاری، صنعتی یا کشاورزی داشته و حداقل ۲۵% سهم آنرا در اختیار داشته باشید؛ و
  • آمادگی و توانایی مدیریت و تملک حداقل یک سوم سهم یک شرکت یا کسب و کار واجد شرایط کانادایی را بر اساس مقررات مهاجرت کانادا برای حداقل یک سال از سه سال بعد از ورود به کانادا داشته باشید.

بعنوان یک کارآفرین مهاجر که مایل است در استان کبک زندگی کند باید:

  • حداقل دارایی خالص شما که از طرق قانونی تحصیل شده CAD$300,000 باشد؛
  • در پنج سال گذشته حداقل دو سال سابقه مدیریتی در یک موسسه انتفاعی تجاری، صنعتی یا کشاورزی داشته و حداقل ۲۵% سهم آنرا در اختیار داشته باشید.
  • یک طرح تجاری با هدف ایجاد و یا خرید یک شرکت در کبک با مدیریت خود شما و تملک حداقل ۲۵% سهم آن با ارزش حداقل
  • یک طرح تجاری با هدف ایجاد و یا خرید یک شرکت در کبک با مدیریت خود شما و تملک حداقل ۲۵% سهم آن با ارزش حداقل CAD$100,000 ارائه کنید، و یا شرکتی را در کبک خریداری کنید که همین الزامات و شرایط را داشته باشد.

۱۱٫ آیا ویزای مهاجرت کانادا صادر شده در برنامه کارآفرینان شرایط خاصی دارد؟
بله، کارآفرین باید ظرف مدت سه سال بعد از ورود به کانادا:

  • حداقل یک سوم سهام یک شرکت کانادایی واجد شرایط را تحت کنترل خود داشته باشد؛
  • در مدیریت شرکت کانادایی نقش فعال داشته، و
  • حداقل یک شغل تمام وقت برای یک تبعه یا فرد دارای اقامت دائم کانادا بغیر از خود کارآفرین و اعضا خانواده ایجاد کند.

اگر شخص کارآفرین نتواند این شرایط را برآورده کند، احتمال از دست دادن وضعیت اقامت دائم وجود خواهد داشت.

۱۲٫ آیا الزامی برای انجام یک سفر بررسی به کانادا برای متقاضیان کارآفرین وجود دارد؟
توصیه می شود متقاضیان کارآفرین به منظور ارزیابی دقیق وضعیت بازار در منطقه ای که مایل به زندگی در آن هستند یک سفر بررسی به کانادا داشته باشند.

۱۳٫ آیا متقاضیان کارآفرین ملزم هستند یک طرح تجاری مشروح ارائه کنند؟
طرح تجاری مشروح مورد نیاز نیست مگر اینکه متقاضی بخواهد در استان کبک شرکتی را خریداری یا تاسیس کند.

۱۴٫ چه کسانی واجد شرایط برنامه مهاجرت خویش فرمایان هستند؟
متقاضیان خویش فرما باید بتوانند تجربه، آمادگی و توانایی خود را برای تاسیس یا خرید یک شرکت یا کسب و کار در کانادا نشان دهند که ضمن اشتغال خود ایشان تاثیری مثبتی در فعالیت های فرهنگی، ورزشی یا مزرعه داری در کانادا داشته باشد. شرکت یا کسب و کار مورد نظر باید درآمد کافی برای تامین شخص و وابستگان وی را ایجاد کند.

اگر هدف شما استان کبک است باید:

  • حداقل دارایی خالص شما که از طرق قانونی تحصیل شده CAD$100,000 باشد؛
  • حداقل دو سال تجربه کار خویش فرمایی در شغلی که مایل هستید در استان کبک ادامه دهید داشته باشید.

زمینه فعالیت شما بر اساس معیارهای گزینش استان کبک محدود به امور فرهنگی، ورزشی یا مزرعه داری نیست.

۱۵٫ آیا الزامی برای انجام یک سفر بررسی به کانادا برای متقاضیان خویش فرما وجود دارد؟
توصیه می شود متقاضیان خویش فرما به منظور ارزیابی دقیق وضعیت تجاری/فرهنگی/هنری در منطقه ای که مایل به زندگی در آن هستند یک سفر بررسی به کانادا داشته باشند.

۱۶٫ آیا شرط و الزام خاصی برای دارایی خالص متقاضیان خویش فرما وجود دارد؟
شرط دارایی خالص متقاضیان خویش فرما به ماهیت و محلی که می خواهند در آن فعالیت کنند بستگی دارد. خویش فرمایانی که می خواهند به استان کبک بیایند باید حداقل CAD$100,000 دارایی خالص داشته باشند که از طرق قانونی تحصیل شده است.

منبع: canadavisa.com

توسط |۱۳۹۶-۲-۳۱ ۱۶:۳۵:۲۴ +۰۰:۰۰اسفند ۴ام, ۱۳۹۵|اطلاعات گردشگری|بدون ديدگاه

در باره نویسنده :

ثبت ديدگاه

[[[["field70","equal_to","\u0627\u06cc\u0645\u067e\u0644\u0646\u062a \u062f\u0646\u062f\u0627\u0646"]],[["show_fields","field83"],["set_value",null,"20 $",null,"field83"]],"and"],[[["field70","equal_to","\u0631\u0648\u06a9\u0634 \u062f\u0646\u062f\u0627\u0646"]],[["show_fields","field83"],["set_value",null,"35 $",null,"field83"]],"and"]]
1 Step 1

Start

شما با پرکردن فرم زير از 10 دلار تخفيف برای خدمات دندانپزشکی و  تور سلامت ارمنستان بهره مند خواهيد شد.

کد تخفیف (هنگام مراجعه به شرکت این کد را همراه داشته باشید)
done
نام
no-icon
نام خانوادگی
no-icon
شماره تماس
no-icon
هزینه خدماتدلار آمریکا
attach_money
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder